Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MP4.INFOVID Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MP4.INFOVID. Als je het bestand wilt openen MP4.INFOVID, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MP4.INFOVID

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Parrot AR Drone And Gyro Flyer Video N/A

Wat is een bestand MP4.INFOVID?

Transitional video formaat gemaakt door verschillende modellen van de Parrot AR Drone en Gyro Flyer, een radio-gecontroleerde vliegende quadcopter helikopter gebouwd door het Franse bedrijf Parrot. Mp4.Infovid-bestanden worden gemaakt omdat de Papegaai-iOS-opnameapp op één formaat opneemt en vervolgens omzetten naar .MP4 zodra het opnameproces is gestopt.

Als deze videoconversie wordt onderbroken, ofwel door de gebruiker die de vluchtapplicatie uitlaat voordat de opname wordt voltooid, de batterij van de drone plat gaat, of als de crash van de dronk landt, zullen de video's niet zijn omgezet en in de oorspronkelijke formaat staat.

De tip van de fabrikant in een dergelijk scenario is om deze tijdelijke bestanden niet aan te raken of te wijzigen, maar gewoon de AR.Drone 2 aan te zetten. Sluit de USB stick aan en de videobestanden worden binnenkort opnieuw verwerkt.

Hoe een bestand openen MP4.INFOVID?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MP4.INFOVID niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MP4.INFOVID lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MP4.INFOVID associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MP4.INFOVID openen

Andere problemen met een bestand MP4.INFOVID

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MP4.INFOVID bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MP4.INFOVID:

  • het gekozen bestand MP4.INFOVID is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MP4.INFOVID met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MP4.INFOVID bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand