Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MP_ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MP_. Als je het bestand wilt openen MP_, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MP_

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mobile Phone Sound Format N/A

Wat is een bestand MP_?

Ringtone of ander geluid dat wordt gebruikt door Motorola, LG, Samsung, Sanyo en andere mobiele telefoons. Kan worden overgedragen naar een pc met behulp van een mobiele telefoon hulpprogramma zoals Motorola Phone Tools (MPT) en kan worden gespeeld met een standaard audio speler zoals iTunes.

Hoe een bestand openen MP_?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MP_ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MP_ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MP_ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MP_ openen

Andere problemen met een bestand MP_

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MP_ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MP_:

  • het gekozen bestand MP_ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MP_ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MP_ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand