Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPB. Als je het bestand wilt openen MPB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MyPhoneExplorer Backup Format Franz Josef Wechselberger

Wat is een bestand MPB?

Bestand gemaakt door MyPhoneExplorer, een programma dat wordt gebruikt voor het synchroniseren van desktopcomputers en Sony Ericsson-mobiele telefoons. Bevat back-up telefoongegevens voor contacten en sms-berichten. Gebruikt voor het back-up maken en herstellen van contacten tussen mobiele telefoons en bij het herstellen van de fout van een mobiele apparaat.

MPB-bestanden kunnen geïmporteerd en geëxporteerd worden via het MyPhoneExplorer-programma.

Hoe een bestand openen MPB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPB openen

Andere problemen met een bestand MPB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPB:

  • het gekozen bestand MPB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand