Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPD. Als je het bestand wilt openen MPD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Project Database Format Microsoft

Wat is een bestand MPD?

Database bestand gemaakt door Microsoft Project, een programma dat wordt gebruikt voor projectmanagement. Bevat projectgegevens die zijn opgeslagen in een Microsoft Access-compliant formaat. Gebruikt om een ​​volledig project op te slaan en te laden in een databasesysteem met relationele records.

MPD-bestanden kunnen niet worden opgeslagen door Microsoft Project 2007 of later. Bestaande MPD-bestanden kunnen echter nog als basis worden gebruikt voor een nieuw project.

Hoe een bestand openen MPD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPD openen

Andere problemen met een bestand MPD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPD:

  • het gekozen bestand MPD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand