Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPDP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPDP. Als je het bestand wilt openen MPDP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPDP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MixPad Project Format NCH Software

Wat is een bestand MPDP?

Audio project gemaakt door MixPad, een multi-track muziek mix applicatie. Sla meerdere tracks op, die elk zijn eigen golfvormen, bewerkingen en effecten kunnen hebben. Kan worden uitgevoerd naar .MP3, .WAV, .M4A, of diverse andere audioformaten wanneer het mengen voltooid is.

MixPad ondersteunt audio-opname en audio-invoer van meer dan 30 bestandsindelingen.

MixPad slaat verwijzingen naar audiobestanden op, in plaats van de geluidsgegevens zelf. Een directory genaamd myproject.Mpdp.ProjectData wordt gemaakt in dezelfde map als het projectbestand en slaat het geluid op. Daarom, als u een audioproject moet vervoeren, moet u deze map ook overbrengen.

Hoe een bestand openen MPDP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPDP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPDP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPDP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPDP openen

Andere problemen met een bestand MPDP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPDP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPDP:

  • het gekozen bestand MPDP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPDP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPDP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand