Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPE. Als je het bestand wilt openen MPE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG Movie (Motion Pictures Experts Group) N/A

Wat is een bestand MPE?

Video gecodeerd in MPEG-formaat, een algemene compressie toegepast op digitale videobestanden. MPEG-2 is het meest gebruikte type MPEG compressie.

De MPE-extensie is kort voor de meest voorkomende .MPEG-extensie.

Hoe een bestand openen MPE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPE openen

Andere problemen met een bestand MPE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPE:

  • het gekozen bestand MPE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MPE
MPE naar AVIMPE naar BIKMPE naar M2TS