Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPEG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPEG. Als je het bestand wilt openen MPEG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPEG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG Movie N/A

Wat is een bestand MPEG?

Populair videoformaat gestandaardiseerd door de Moving Picture Experts Group (MPEG). Gecomprimeerd met behulp van MPEG-1 of MPEG-2 compressie. Vaak gebruikt voor het maken van films die via internet worden verspreid.

MPEG-films worden meestal opgeslagen met een .MPG-extensie.

Hoe een bestand openen MPEG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPEG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPEG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPEG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPEG openen

Andere problemen met een bestand MPEG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPEG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPEG:

  • het gekozen bestand MPEG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPEG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPEG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MPEG
MPEG naar DVR-MSMPEG naar 3GPMPEG naar AMVMPEG naar ASFMPEG naar AVIMPEG naar DASHMPEG naar FLVMPEG naar M2TSMPEG naar MKVMPEG naar MOVMPEG naar MP4MPEG naar MPGMPEG naar RMMPEG naar VOBMPEG naar WMAMPEG naar XVID