Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPEG1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPEG1. Als je het bestand wilt openen MPEG1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPEG1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Multiplexed MPEG-1/2 Format N/A

Wat is een bestand MPEG1?

Video bestand gecomprimeerd met behulp van de MPEG-1 codec. Kan zowel audio als video bevatten, hoewel het audiospoor een apart type compressie kan gebruiken. Kan worden geopend en afgespeeld door de meeste mediaspelers.

Sommige MPEG1-bestanden kunnen MPEG-2-compressie-iconen van MPEG-1 bevatten. Deze bestanden kunnen ook door de meeste mediaspelers worden afgespeeld.

Hoe een bestand openen MPEG1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPEG1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPEG1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPEG1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPEG1 openen

Andere problemen met een bestand MPEG1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPEG1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPEG1:

  • het gekozen bestand MPEG1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPEG1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPEG1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand