Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPEG2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPEG2. Als je het bestand wilt openen MPEG2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPEG2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Multiplexed MPEG-1/2 N/A

Wat is een bestand MPEG2?

Video bestand gecodeerd met de MPEG-2 codec, die voornamelijk wordt gebruikt voor satelliet- en kabel digitale tv-signalen en DVD-video. Gebruik verliescompressie voor audio en video om de grootte van de videodata aanzienlijk te verminderen. Niet zo efficiënt als het H.264 formaat.

De uitbreiding MPEG2 is niet zo gebruikelijk als de .MPG-extensie of de .MPG2-extensie voor het opslaan van MPEG-2-video. Audio bestanden die gecomprimeerd zijn met de MPEG-2 codec gebruiken de .MP2 extensie.

MPEG staat voor de Moving Pictures Expert Group.

Hoe een bestand openen MPEG2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPEG2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPEG2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPEG2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPEG2 openen

Andere problemen met een bestand MPEG2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPEG2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPEG2:

  • het gekozen bestand MPEG2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPEG2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPEG2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand