Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPEG4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPEG4. Als je het bestand wilt openen MPEG4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPEG4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG-4 Video Format N/A

Wat is een bestand MPEG4?

Een MPEG4-bestand is een videobestand opgeslagen in het MPEG-4-containerformaat. Het bevat zowel audio- als videodata en ondersteunt meerdere A / V codecs. MPEG4-bestanden worden vaak gebruikt voor het verspreiden van video-inhoud via internet en voor het streamen van video's op internet. MPEG4 bestanden. MPEG4-bestanden hebben meestal een .MP4-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen MPEG4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPEG4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPEG4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPEG4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPEG4 openen

Andere problemen met een bestand MPEG4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPEG4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPEG4:

  • het gekozen bestand MPEG4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPEG4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPEG4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand