Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPF. Als je het bestand wilt openen MPF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Design Gallery Format Microsoft

Wat is een bestand MPF?

Mediabestand dat wordt gebruikt door Microsoft Clip Organizer, een programma dat clip artafbeeldingen beheert voor Microsoft Office-applicaties. Bevat .WMF-bestanden, clip artafbeeldingen en trefwoorden in een gecomprimeerd pakket.

MPF-bestanden vervangen .CIL-bestanden sinds Microsoft Clip Organizer 2002. Ze kunnen worden gedownload van de website van Microsoft Office Online Clip Art.

Hoe een bestand openen MPF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPF openen

Andere problemen met een bestand MPF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPF:

  • het gekozen bestand MPF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand