Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPG. Als je het bestand wilt openen MPG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG 1 Video File Format N/A

Wat is een bestand MPG?

Een MPG-bestand is een gemeenschappelijk videobestand dat gebruik maakt van een digitaal videoformaat dat gestandaardiseerd is door de Moving Picture Experts Group (MPEG). MPG-bestanden worden vaak gebruikt voor het maken van films die op internet worden verspreid en bevatten meestal MPEG-1 of MPEG-2 audio- en videokompressie.

Hoe een bestand openen MPG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPG openen

Andere problemen met een bestand MPG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPG:

  • het gekozen bestand MPG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MPG
MPG naar M2TSMPG naar 3GPMPG naar AVIMPG naar DASHMPG naar F4VMPG naar FLVMPG naar M4VMPG naar MKVMPG naar MOVMPG naar MP4MPG naar MPEGMPG naar MTSMPG naar RMMPG naar TRPMPG naar VOBMPG naar WMV