Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPG2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPG2. Als je het bestand wilt openen MPG2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPG2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG-2 Video Format N/A

Wat is een bestand MPG2?

Video bestand gecodeerd met behulp van de MPEG-2 codec, die wordt gebruikt voor DVD video en digitale tv-uitzendingen. Vermindert de grootte van de videodata aanzienlijk door verlies van audio- en videokompressie te gebruiken.

MPEG-2-bestanden worden meestal opgeslagen met de standaard .MPG-extensie. Audio bestanden die gecomprimeerd zijn met de MPEG-2 codec gebruiken de .MP2 extensie.

Hoe een bestand openen MPG2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPG2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPG2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPG2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPG2 openen

Andere problemen met een bestand MPG2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPG2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPG2:

  • het gekozen bestand MPG2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPG2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPG2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MPG2
MPG2 naar AVI