Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPG4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPG4. Als je het bestand wilt openen MPG4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPG4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG-4 Video N/A

Wat is een bestand MPG4?

Video bestand dat MPEG-4 compressie gebruikt, een standaard ontwikkeld door de Moving Picture Experts Group (MPEG). Veel minder vaak dan de .MP4-extensie.

Het MPEG-4-videoformaat codeert audio tracks met Advanced Audio Coding (AAC), die hetzelfde type audio compressie gebruikt in .AAC bestanden. Het formaat codeert ook video tracks met MPEG-4-codering.

Hoe een bestand openen MPG4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPG4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPG4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPG4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPG4 openen

Andere problemen met een bestand MPG4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPG4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPG4:

  • het gekozen bestand MPG4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPG4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPG4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand