Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPGINDEX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPGINDEX. Als je het bestand wilt openen MPGINDEX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPGINDEX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe MPEG Index Format Adobe Systems

Wat is een bestand MPGINDEX?

Video cache gemaakt door verschillende Adobe-producten, waaronder Premiere Pro. Opslaan MPEG video data die is geïmporteerd in het programma. Gebruik een proprietary formaat waarmee de software sneller previews kan genereren.

MPGINDEX-bestanden worden gecached als nieuwe video's worden geïmporteerd. Dit biedt de Adobe-software een aanzienlijke prestatieverbetering bij het verkrijgen van video-inhoud. Er kan echter een vertraging zijn de eerste keer dat de videogegevens worden gecached.

MPGINDEX-bestanden worden eigenlijk gemaakt door Adobe Media Encoder, een softwarecomponent dat bij Adobe-applicaties zoals Premiere Pro, After Effects en Encore wordt opgenomen.

Hoe een bestand openen MPGINDEX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPGINDEX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPGINDEX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPGINDEX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPGINDEX openen

Andere problemen met een bestand MPGINDEX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPGINDEX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPGINDEX:

  • het gekozen bestand MPGINDEX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPGINDEX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPGINDEX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand