Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPI. Als je het bestand wilt openen MPI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
InstallJammer Project Format The InstallJammer Team

Wat is een bestand MPI?

Project bestand gemaakt door InstallJammer, een gratis programma dat gebruikt wordt om cross-platform software installateurs te maken. Hiermee worden de installatiebestanden en applicatiemetadata en acties voor de installatie opgeslagen. Gebruikt voor het maken van Windows, Linux en Mac-installateurs.

InstallJammer-projectbestanden worden opgeslagen met behulp van gewoontekstopmaak.

Hoe een bestand openen MPI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPI openen

Andere problemen met een bestand MPI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPI:

  • het gekozen bestand MPI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand