Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPJ. Als je het bestand wilt openen MPJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MINITAB Spreadsheet Project Format Adobe Systems

Wat is een bestand MPJ?

Projectbestand aangemaakt door oudere versies van RoboHelp, een help content authoring applicatie. Bevat hulpinhoud zoals inhoudsopgave, schriftelijke hulpinformatie en zoekbare indexen. Wordt gewoonlijk gebruikt bij het genereren van software-handleidingen.

Nieuwere versies van RoboHelp gebruiken de extensie .XPJ. MPJ-projectbestanden kunnen nog steeds geopend worden in de recente versies van RoboHelp.

Hoe een bestand openen MPJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPJ openen

Andere problemen met een bestand MPJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPJ:

  • het gekozen bestand MPJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand