Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPO. Als je het bestand wilt openen MPO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CIPA Multi-Picture Format CIPA

Wat is een bestand MPO?

Stereoscopische afbeelding gevangen door digitale camera's, zoals de Fujifilm FinePix Real 3D-serie. Bevat twee .JPG afbeeldingen naast elkaar, die werden vastgelegd door de twee lenzen op de digitale camera. Hiermee kunnen de twee 2D-beelden worden bekeken alsof ze een enkel 3D-beeld waren als ze op een ondersteunend 3D-apparaat, zoals een 3D-tv, werden weergegeven. Kan ook worden omgezet in een anaglyph-afbeelding met een stereoscopisch beeldverwerkingsprogramma en vervolgens met rode / groene 3D-bril bekeken.

Het MPO formaat is ontwikkeld door The Camera & Imaging Products Association (CIPA). De specificatie maakt het mogelijk om een ​​aantal JPG-bestanden te bewaren in een MPO-bestand, maar het meest voorkomende gebruik is voor stereoscopische beelden.

Vroege digitale camera's om de Multi Picture Object-beelden te ondersteunen, omvatten de camera's van de Fujifilm FinePix Real 3D-serie. Een ander populair stereoscopisch beeldformaat is het stereo JPEG-beeldformaat, dat de .JPS-bestandsextensie gebruikt.

Standaard JPG-beeldkijkers kunnen MPO-bestanden openen, maar u ziet slechts een van de twee afbeeldingen, meestal de linker afbeelding.

Hoe een bestand openen MPO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPO openen

Andere problemen met een bestand MPO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPO:

  • het gekozen bestand MPO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand