Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPP. Als je het bestand wilt openen MPP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Project Plan Format Microsoft

Wat is een bestand MPP?

Een MPP-bestand is een project dat is gemaakt door Microsoft Project, een programma voor het organiseren, bijhouden en onderhouden van projecten. Het bevat een tijdlijn, een lijst met taken en andere projectinformatie. MPP-bestanden worden gebruikt om werkbelastingen, schema's, financiën, enz. Te beheersen.

MPP-bestanden zijn het belangrijkste bestandstype geassocieerd met Microsoft Project en worden gemaakt wanneer u een project opslaat. U kunt een MPP-bestand openen en bewerken met Microsoft Project of u kunt kiezen uit een van de vele kijkers die u kunt downloaden.

Verschillende versies van MS Project kunnen sommige, maar niet alle projectbestanden openen. Bekijk de volgende lijst voor meer informatie. MS Project 98 kan Project 4.X en Project 98 bestanden openen. MS Project 2000 kan Project 98 en Project 2000 bestanden openen. MS Project 2002 kan Project 98, Project 2000 en Project 2002 bestanden openen. MS Project 2003 kan Project 98, 2000, 2002 en 2003 bestanden openen.

Hoe een bestand openen MPP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPP openen

Andere problemen met een bestand MPP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPP:

  • het gekozen bestand MPP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MPP
MPP naar MPX