Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPS. Als je het bestand wilt openen MPS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Pocket Streets Map Format Microsoft

Wat is een bestand MPS?

Kaart van een bepaald gebied, zoals een stad of staat. Gebruikt op draagbare Pocket PC-apparaten.

Hoe een bestand openen MPS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPS openen

Andere problemen met een bestand MPS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPS:

  • het gekozen bestand MPS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand