Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPSUB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPSUB. Als je het bestand wilt openen MPSUB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPSUB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Subtitle Format MPlayer

Wat is een bestand MPSUB?

Film ondertiteling bestand gemaakt door MPlayer, een multimedia afspelen applicatie. Bevat een dump van filmtitels die zijn omgezet van een ander ondertiteldossier, zoals een .SSA-bestand. Wordt gebruikt voor het opslaan van ondertitels in een formaat dat door MPlayer kan worden gemanipuleerd.

MPSUB bestanden kunnen worden gedumpt met behulp van de MPlayer dumpmpsub command line tool.

Hoe een bestand openen MPSUB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPSUB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPSUB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPSUB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPSUB openen

Andere problemen met een bestand MPSUB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPSUB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPSUB:

  • het gekozen bestand MPSUB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPSUB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPSUB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand