Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPT. Als je het bestand wilt openen MPT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Project Template Tile Microsoft

Wat is een bestand MPT?

Sjabloon voor het maken van een nieuw bestand in Microsoft Project, een projectmanagementprogramma. Bevat een vooraf gedefinieerde structuur die als uitgangspunt kan worden gebruikt voor nieuwe projecten (die de .MPP-bestandsextensie gebruiken).

Het standaard project sjabloon bestand is opgeslagen met de bestandsnaam " Global.Mpt ."

Hoe een bestand openen MPT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPT openen

Andere problemen met een bestand MPT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPT:

  • het gekozen bestand MPT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand