Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPV. Als je het bestand wilt openen MPV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG 1 Video Format Moving Picture Experts Group

Wat is een bestand MPV?

Videobestand met een "elementaire stream" of ruwe videodata. Typisch bevat video data opgeslagen met MPEG-2 compressie. Gebruikt voor rauwe output van een videorecorder of voor rauwe invoer in een videobestuurprogramma. Bevat geen geluidsgegevens.

MPV-bestanden gebruiken geen containerformaat zoals .AVI-bestanden of .MP4-bestanden. Ze kunnen echter nog steeds worden afgespeeld in gewone video spelers die de juiste codec hebben. Soms kan een MPV-bestand hernoemd worden als een .MPG-bestand, waardoor het in gewone video spelers kan worden afgespeeld.

MPV-bestanden lijken op .M2V-bestanden.

Hoe een bestand openen MPV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPV openen

Andere problemen met een bestand MPV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPV:

  • het gekozen bestand MPV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand