Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPX. Als je het bestand wilt openen MPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Project Export Format Microsoft

Wat is een bestand MPX?

Bestand uitgevoerd door Microsoft Project, een project management applicatie. Sla het projectplan op in een ASCII-tekstformaat in plaats van het .MPP-binair formaat. Ontworpen voor het uitwisselen van projectgegevens tussen verschillende versies van Project en met programma's van derden.

Verscheidene programma's van derden kunnen MPX-bestanden exporteren en importeren. De MPXJ Java-bibliotheek kan worden gebruikt voor het implementeren van MPX import- en exportfunctionaliteit in toepassingen van derden.

Hoe een bestand openen MPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPX openen

Andere problemen met een bestand MPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPX:

  • het gekozen bestand MPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand