Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPZ. Als je het bestand wilt openen MPZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Miradi Project Format Benetech

Wat is een bestand MPZ?

Projectbestand aangemaakt met Miradi, een milieubehoudsprogramma. Omvat milieudreigingen, doelen, levensvatbaarheidsanalyse en planning informatie. Kan visueel in Miradi bekeken worden.

MPZ-bestanden worden opgeslagen in een gecomprimeerde (zipped) -formaat om schijfruimte op te slaan.

Hoe een bestand openen MPZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPZ openen

Andere problemen met een bestand MPZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPZ:

  • het gekozen bestand MPZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand