Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MPZIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MPZIP. Als je het bestand wilt openen MPZIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MPZIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Multisim Pack Format National Instruments

Wat is een bestand MPZIP?

Verpakt projectarchief gemaakt door Multisim, een CAD-programma dat gebruikt wordt voor circuit ontwerp en simulatie. Bevat een Multisim project plus circuit ontwerpen en afhankelijkheden in een gecomprimeerde indeling. Hiermee kunnen alle projectgegevens worden gedeeld of vervoerd naar een andere computer.

Als u een Multisim Pack-bestand wilt maken in Multisim 11, selecteert u Bestand & rarr. Projecten en Verpakking & Rarr. Pack Project .... Om een ​​MPZIP-bestand uit te pakken, selecteer Bestand & rarr. Projecten en Verpakking & Rarr. Project uitpakken ....

Hoe een bestand openen MPZIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MPZIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MPZIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MPZIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MPZIP openen

Andere problemen met een bestand MPZIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MPZIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MPZIP:

  • het gekozen bestand MPZIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MPZIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MPZIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand