Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MQV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MQV. Als je het bestand wilt openen MQV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MQV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony Movie Player File Format Sony

Wat is een bestand MQV?

Eigen filmformaat gebruikt door Sony-apparaten, zoals de Clie PDA. Net als een .MP4-videobestand, maar gebruikt een andere coderingsmethode. Speelbaar met Apple QuickTime Player 6 of hoger.

MQV-bestanden kunnen in het Palm OS worden afgespeeld met behulp van Sony Movie Player.

Hoe een bestand openen MQV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MQV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MQV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MQV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MQV openen

Andere problemen met een bestand MQV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MQV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MQV:

  • het gekozen bestand MQV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MQV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MQV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand