Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MRB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MRB. Als je het bestand wilt openen MRB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MRB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
C++ Multiple Resolution Bitmap Graphic Format Microsoft

Wat is een bestand MRB?

Bitmap beeldbestand met meerdere verschillende resoluties van een afbeelding. Bevat instellingen die elke afbeelding voor een specifieke resolutie en type weergave markeren. Voorkomt dat de afbeelding te groot of klein wordt weergegeven. Helpt ook om de kleuren nauwkeuriger in kaart te brengen op verschillende displays.

MRB-bestanden kunnen worden gecreëerd met Microsoft's Multiple Resolution Bitmap Compiler (MRBC) in oudere Microsoft Windows SDK's. Ze kunnen ook worden gemaakt in andere Microsoft C / C ++ software.

MRB-beeldbestanden werden vaak gebruikt bij het samenstellen van hulpdocumentatie met behulp van Microsoft's oudere help-compilers (HC30.EXE, HC31.EXE, HCP.EXE en HCW.EXE).

Omdat MRB-bestanden meerdere rauwe bitmaps kunnen bevatten, kunnen ze zeer groot worden in vergelijking met andere gecomprimeerde afbeeldingen.

Hoe een bestand openen MRB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MRB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MRB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MRB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MRB openen

Andere problemen met een bestand MRB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MRB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MRB:

  • het gekozen bestand MRB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MRB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MRB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand