Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MRG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MRG. Als je het bestand wilt openen MRG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MRG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MySQL Reference Format MySQL

Wat is een bestand MRG?

Database bestand dat wordt gebruikt door MySQL, een gratis, open source relationeel database programma. Bevat de namen van tabellen die worden gebruikt als een enkele tafel in een MySQL-samenvoegtafelschema. Gemaakt door de MySQL MERGE opslagmotor.

MRG-bestanden worden opgeslagen met een .FRM-bestand dat de structuur van de tabellen bevat in de samenvoegingstabel.

Hoe een bestand openen MRG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MRG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MRG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MRG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MRG openen

Andere problemen met een bestand MRG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MRG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MRG:

  • het gekozen bestand MRG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MRG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MRG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand