Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MRIMG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MRIMG. Als je het bestand wilt openen MRIMG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MRIMG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Macrium Reflect Disk Image Backup Paramount Software UK

Wat is een bestand MRIMG?

Schijfafbeelding gemaakt door Macrium Reflect, een programma dat wordt gebruikt om Windows-harde schijfafbeeldingen te maken. Bevat alle bestanden en mappen van een schijf in een enkel bestand. Wordt gebruikt voor diskduplicatie of om back-ups te maken voor het uitvoeren van systeemherstelwerk.

Hoe een bestand openen MRIMG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MRIMG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MRIMG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MRIMG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MRIMG openen

Andere problemen met een bestand MRIMG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MRIMG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MRIMG:

  • het gekozen bestand MRIMG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MRIMG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MRIMG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand