Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MRML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MRML. Als je het bestand wilt openen MRML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MRML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3D Slicer Scene Description Format BWH

Wat is een bestand MRML?

3D scènebestand gemaakt door 3D Slicer (of "Slicer"), een gratis 3D-modellerings- en visualisatieprogramma dat gebruikt wordt om medische beelden te maken. Opgeslagen met behulp van het Snijder MRML XML-formaat. Inclusief verwijzingen naar 3D datasets en scène eigenschappen, die worden gebruikt om de 3D-scene te bouwen.

MRML staat voor "Medical Reality Markup Language." Het MRML-acroniem wordt uitgesproken 'mur-muhl.' 3D Slicer is ontwikkeld in het Brigham and Women's Hospital (BWH), dat is aangesloten bij de Harvard Medical School.

Hoe een bestand openen MRML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MRML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MRML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MRML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MRML openen

Andere problemen met een bestand MRML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MRML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MRML:

  • het gekozen bestand MRML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MRML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MRML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand