Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MRXS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MRXS. Als je het bestand wilt openen MRXS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MRXS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MIRAX Virtual Slide Format Carl Zeiss MicroImaging

Wat is een bestand MRXS?

Beeldbestand aangemaakt door MIRAX-compatibele microscopische digitale scanners, zoals de Carl Zeiss MIRAX-serie of de 3DHISTECH Pannoramic-serie. Opslaan van afbeeldingen van meerdere monsters van glasglas op een enkele gedigitaliseerde virtuele dia. Gebruikt voor het archiveren en analyseren van microscoopbeelden.

MIRAX dia's kunnen worden geanalyseerd onder meerdere kijkomstandigheden. Ze kunnen bijvoorbeeld worden vergroot, en de kleur, helderheid en contrast kunnen worden aangepast. Bovendien ondersteunen ze fluorescerende dia-behandeling.

De toepassing Pannoramic Viewer is hetzelfde programma als het programma "MIRAX Viewer". Het is ontwikkeld door 3DHISTECH.

Hoe een bestand openen MRXS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MRXS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MRXS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MRXS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MRXS openen

Andere problemen met een bestand MRXS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MRXS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MRXS:

  • het gekozen bestand MRXS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MRXS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MRXS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand