Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MS-TNEF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MS-TNEF. Als je het bestand wilt openen MS-TNEF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MS-TNEF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Transport Neutral Encapsulation Format Microsoft

Wat is een bestand MS-TNEF?

Bestand soms gegenereerd door Microsoft e-mailprogramma's zoals Outlook. Sla het bericht op in het eigen TNEF-formaat van Microsoft, die vaak niet door andere e-mailprogramma's wordt herkend. Kan de e-mail verschijnen met de tekst "application / ms-tnef", dat is het MIME-type voor Microsoft Exchange-e-mailformatering.

MS-TNEF-bestanden worden zelden gezien met de extensie ".Ms-tnef". In plaats daarvan worden ze meestal gezien met de bestandsnaam Winmail.Dat (.DAT-bestand), dat de gecodeerde MS-TNEF-gegevens bevat.

Hoe een bestand openen MS-TNEF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MS-TNEF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MS-TNEF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MS-TNEF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MS-TNEF openen

Andere problemen met een bestand MS-TNEF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MS-TNEF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MS-TNEF:

  • het gekozen bestand MS-TNEF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MS-TNEF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MS-TNEF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand