Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MS11 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MS11. Als je het bestand wilt openen MS11, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MS11

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NI Multisim V11 Circuit Design Format National Instruments

Wat is een bestand MS11?

CAD-bestand gecreëerd met Multisim, een programma dat gebruikt wordt voor printplaat (PCB) ontwerp, simulatie en analyse. Bewaart een schema van de schema die door de gebruiker is ontworpen. Kan worden gesimuleerd in de software om het circuit te analyseren.

MS11-bestanden kunnen gecombineerd worden met Multisim-projecten, die de .MP11-extensie gebruiken.

Vorige versies van Multisim gebruikten de .MS7-, .MS8-, .MS9- en .MS10-extensies voor het opslaan van circuitontwerpen.

Hoe een bestand openen MS11?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MS11 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MS11 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MS11 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MS11 openen

Andere problemen met een bestand MS11

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MS11 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MS11:

  • het gekozen bestand MS11 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MS11 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MS11 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand