Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSCX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSCX. Als je het bestand wilt openen MSCX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSCX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MuseScore Music Score Format The MuseScore Team

Wat is een bestand MSCX?

Muziekscore gemaakt door MuseScore, een gratis muziek compositie en notatie programma. Bevat een muzieksamenstelling, met inbegrip van instrumenten, sleutelhandtekeningen, muzieknotities en tijds handtekeningen. Bevat ook andere compositie informatie, zoals de titel, componist en auteursrechten informatie.

MSCX-bestanden opslaan de ongecomprimeerde versie van muziekscores. Gecomprimeerde muziekscores worden opgeslagen in .MSCZ-bestanden, dat is de standaardformaat voor MuseScore-composities. MSCX-bestanden kunnen worden vertaald in twintig talen in MuseScore.

Aangezien MSCX-bestanden opgeslagen worden in een ongecomprimeerd tekstformaat, kunnen ze handmatig worden bewerkt met elke tekstverwerker.

MSCX-bestanden werden geïntroduceerd in MuseScore versie 0.9.5 door een bestandssamenstrijdconflict in Windows. Eerdere MuseScore-versies gebruiken de .MSC-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen MSCX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSCX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSCX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSCX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSCX openen

Andere problemen met een bestand MSCX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSCX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSCX:

  • het gekozen bestand MSCX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSCX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSCX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand