Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSCZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSCZ. Als je het bestand wilt openen MSCZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSCZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MuseScore Compressed Music Score Format The MuseScore Team

Wat is een bestand MSCZ?

Muziekscore opgeslagen door MuseScore, een gratis programma dat gebruikt wordt voor muziek compositie en notatie. Bevat een compositie, inclusief instrumenten, tijd en sleutel handtekeningen, en muzieknoten. Bevat ook score-metadata, zoals componist-, titel- en auteursrechtelijke informatie.

MSCZ-bestanden zijn het standaard opslaan formaat voor MuseScore. Ze worden opgeslagen in een gecomprimeerd zip-formaat. Ongecomprimeerde muziekscores worden opgeslagen als .MSCX-bestanden (of .MSC-bestanden in MuseScore versie 0.9.4 en eerder), die handmatig kunnen worden bewerkt met een teksteditor.

Hoe een bestand openen MSCZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSCZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSCZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSCZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSCZ openen

Andere problemen met een bestand MSCZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSCZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSCZ:

  • het gekozen bestand MSCZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSCZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSCZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand