Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSD. Als je het bestand wilt openen MSD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Map Service Definition Format ESRI

Wat is een bestand MSD?

Gepubliceerd map bestand gemaakt door ArcGIS Desktop, een software suite die gebruikt wordt om kaarten te maken en geospatiale data te verwerken. Bevat een kaart die is gepubliceerd uit een .MXD kaartdocument. Gemaakt voor ArcGIS Server, die de kaart hosten voor real-time weergave via een netwerk.

Hoe een bestand openen MSD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSD openen

Andere problemen met een bestand MSD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSD:

  • het gekozen bestand MSD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand