Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSDVD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSDVD. Als je het bestand wilt openen MSDVD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSDVD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows DVD Maker Format Microsoft

Wat is een bestand MSDVD?

DVD-project dat is gemaakt met Windows DVD Maker. Geformatteerd in XML en bevat tags die de media inhoud, DVD titel, menu stijl, knopnamen en andere informatie definiëren. Kan ook worden gegenereerd door toepassingen van derden die toegang hebben tot de coderingsfuncties van DVD Maker.

Windows DVD Maker is een dvd-productieprogramma dat is opgenomen in Windows Vista Home Premium en Ultimate edities. Het is een aanvullende toepassing op Windows Movie Maker.

Hoe een bestand openen MSDVD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSDVD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSDVD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSDVD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSDVD openen

Andere problemen met een bestand MSDVD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSDVD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSDVD:

  • het gekozen bestand MSDVD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSDVD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSDVD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand