Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSG. Als je het bestand wilt openen MSG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Saved Email Message Microsoft

Wat is een bestand MSG?

Een MSG-bestand is een e-mailbericht, contact, afspraak of taak gemaakt of opgeslagen in Microsoft Outlook. Het kan een of meer e-mailvelden bevatten, waaronder de datum, afzender, ontvanger, onderwerp en berichtinstelling, of contactgegevens, afspraakdetails en een of meerdere taakbeschrijvingen. MSG-bestanden zijn ook compatibel met andere programma's die gebruik maken van Microsoft's Messaging Applications Programming Interface (MAPI).

U kunt een MSG-bestand maken door gewoon een bericht, afspraak, contact of taakitem te slepen en te verwijderen vanuit een Outlook-map naar een map in Windows Verkenner. Het bericht onderwerp wordt gebruikt als de naam van het MSG-bestand. U kunt het MSG-bestand ook terugtrekken in Outlook, en het wordt op de juiste manier geformatteerd om op dezelfde manier te worden weergegeven als voor het exporteren.

Hoe een bestand openen MSG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSG openen

Andere problemen met een bestand MSG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSG:

  • het gekozen bestand MSG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MSG
MSG naar PST