Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSH. Als je het bestand wilt openen MSH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MASH Microsoft Agent Script Helper Format Martin Schweiger

Wat is een bestand MSH?

Eigen 3D-maasformaat van het model dat wordt gebruikt door Orbiter, een gratis ruimtevlucht simulatie programma. Bewaart de driedimensionale structuur van een shuttle, station of een ander ruimteobject. Gebruik ASCII-tekst opmaak en specificeert hoekpunten en maasgroepen voor verschillende onderdelen van het model, evenals de texturen (.DDS-bestanden) en materialen die van toepassing zijn op het model.

MSH-bestanden worden opgeslagen in de map Meshes van de software-installatie.

Hoe een bestand openen MSH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSH openen

Andere problemen met een bestand MSH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSH:

  • het gekozen bestand MSH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand