Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSHA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSHA. Als je het bestand wilt openen MSHA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSHA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Help Library Help Manifest Format Microsoft

Wat is een bestand MSHA?

Bestand gebruikt door MS Help Viewer 1.X, een Visual Studio-component die ontwikkelaars auteur helpt bij het ondersteunen van documentatie voor software applicaties. Hiermee slaat u het Help-manifest op, dat de hulp "Boeken" (hulpdocumenten) definieert, die "Packages" (.MSHC-help-inhoudsbestanden) bevatten die geïnstalleerd moeten worden.

MSHA-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat en kunnen worden geschreven met elke tekstverwerker. De MS Help Viewer 1.X-standaard vereist dat ze de bestandsnaam HelpContentSetup.MSHA gebruiken.

Het MS Help Viewer 1.X-formaat vervangt de MS Help 2.X (.HXS) en Help 1.X (.CHM) formaten.

HelpContentSetup.MSHA - De bestandsnaam vereist door de Microsoft Help Viewer 1.X-standaard.

Hoe een bestand openen MSHA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSHA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSHA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSHA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSHA openen

Andere problemen met een bestand MSHA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSHA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSHA:

  • het gekozen bestand MSHA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSHA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSHA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand