Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSHC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSHC. Als je het bestand wilt openen MSHC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSHC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Help Container Format Microsoft

Wat is een bestand MSHC?

Helppakket dat is gemaakt in het MS Help Viewer 1.X-formaat, dat de MS Help 2.X (.HXS) en MS Help 1.X (.CHM) formaten vervangt. Beveiligingshulp inhoud zoals .HTML-bestanden, afbeeldingen en geschreven tekst. Opgeslagen in een gecomprimeerd .ZIP formaat.

MSHC-bestanden opslaan hulpdocumenten gemaakt voor software applicaties. De documentatie wordt geïmplementeerd met software applicaties als een ondertekend .CAB-bestand dat MSHC-pakketten bevat.

Hoe een bestand openen MSHC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSHC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSHC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSHC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSHC openen

Andere problemen met een bestand MSHC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSHC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSHC:

  • het gekozen bestand MSHC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSHC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSHC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand