Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSHI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSHI. Als je het bestand wilt openen MSHI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSHI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Help Index Format Microsoft

Wat is een bestand MSHI?

Help documentatie bestand gemaakt in de MS Help Viewer 1.X index formaat. Hiermee wordt een actuele index opgeslagen die wordt gebruikt voor het doorzoeken en doorzoeken van de helpdocumentatie. Gebruikt door softwareontwikkelaars bij het opstarten van de hulppunten voor hun software titels.

MSHI-bestanden worden gebruikt voor het indexeren van de inhoud in .MSHC-helpcontainerbestanden. Wanneer een MSHI-bestand bestaat, wordt het geïmplementeerd met het bijbehorende MSHC-bestand in een ondertekend .CAB-archief.

MS Help Viewer 1.X vervangt de MS Help 2.X (.HXS) en MS Help 1.X (.CHM) formaten.

Hoe een bestand openen MSHI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSHI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSHI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSHI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSHI openen

Andere problemen met een bestand MSHI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSHI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSHI:

  • het gekozen bestand MSHI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSHI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSHI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand