Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSI. Als je het bestand wilt openen MSI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Installer Installation Package Microsoft

Wat is een bestand MSI?

Een MSI-bestand is een pakket dat installatieinformatie bevat voor een bepaald installateur, zoals bestanden die geïnstalleerd moeten worden en installatieplaatsen. Het kan worden gebruikt voor Windows-updates en software-installaties van derden.

De inhoud van een MSI-pakket kan worden geëxtraheerd met behulp van een bestandskompressieprogramma zoals 7-Zip.

In Windows Vista worden .MSU-bestanden gebruikt om systeemupdates en hotfixes te installeren.

Hoe een bestand openen MSI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSI openen

Andere problemen met een bestand MSI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSI:

  • het gekozen bestand MSI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand