Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSK. Als je het bestand wilt openen MSK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel PaintShop Photo Pro Mask Image Format Corel

Wat is een bestand MSK?

Layer masker gemaakt door Paint Shop Pro (PSP), een beeldbewerkingsprogramma. Bewaart de hoogte, breedte, resolutie en het masker, dat is opgeslagen als een grijstintenbeeld. Gebruikt om delen van een afbeelding te bedekken of om vervagen effecten te maken.

MSK-bestanden opslaan grijstinten die de wisselende graden van het beeldmasker bepalen. Als het masker zwart is, is het onderliggende beeld niet zichtbaar. Maskers kunnen in Paint Shop Pro gebouwd worden met vooraf ingestelde vormen en maten.

PaintShop Photo Pro, de opvolger van Paint Shop Pro, ondersteunt geen MSK-bestanden.

Hoe een bestand openen MSK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSK openen

Andere problemen met een bestand MSK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSK:

  • het gekozen bestand MSK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand