Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSM. Als je het bestand wilt openen MSM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Installer Merge Module Microsoft

Wat is een bestand MSM?

Database van een "merge module" die installatieinstellingen en eigenschappen bevat voor een specifiek software installateur. Bevat bestanden, bronnen, registerposten en instellingen. Vaak opgenomen in een .MSI bestand.

MSM-bestanden worden ook "merge-pakketbestanden" genoemd. Aangezien ze gewoonlijk onderdeel uitmaken van een installatiepakket, mogen MSM-bestanden niet handmatig worden geopend.

Hoe een bestand openen MSM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSM openen

Andere problemen met een bestand MSM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSM:

  • het gekozen bestand MSM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand