Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSO. Als je het bestand wilt openen MSO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Organization Chart Chart Format Microsoft

Wat is een bestand MSO?

Bestand verzonden met bijlagen van Microsoft Word 2000. Vaak genoemd 'Oledata.Mso.' bevat informatie die het mogelijk maakt de bijlage te maken binnen het e-mailbericht.

Het bestand Oledata.Mso verschijnt als een aparte bijlage op computers die geen Microsoft Outlook 2000 of later geïnstalleerd hebben.

Hoe een bestand openen MSO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSO openen

Andere problemen met een bestand MSO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSO:

  • het gekozen bestand MSO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand