Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSPX. Als je het bestand wilt openen MSPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft XML-based Web Page Microsoft

Wat is een bestand MSPX?

Webpagina ontwikkeld met behulp van Microsoft's presentatie kader voor ASP.NET. Verwerkt door een webserver van Microsoft Internet Information Services (IIS). Dynamisch genereert inhoud die is doorgegeven aan de webbrowser van de client.

MSPX-webpagina's lijken op .ASPX-pagina's, maar gebruiken ".Mspx" als alternatieve extensie.

Hoe een bestand openen MSPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSPX openen

Andere problemen met een bestand MSPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSPX:

  • het gekozen bestand MSPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand