Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSRCINCIDENT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSRCINCIDENT. Als je het bestand wilt openen MSRCINCIDENT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSRCINCIDENT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Remote Assistance Request Format Microsoft

Wat is een bestand MSRCINCIDENT?

XML-bestand dat wordt gebruikt door Windows Remote Assistance, een programma waarmee externe gebruikers uw computer kunnen bedienen. Bevat verbindingsinformatie en inlogrechten. Wordt gebruikt voor het uitnodigen van deskundigen om computerproblemen te helpen oplossen.

MSRCINCIDENT bestanden worden gemaakt in Windows Remote Assistance door te selecteren 'Invite iemand die u vertrouwt om u te helpen' en kies dan de optie 'Deze uitnodiging als bestand' of 'E-mail gebruiken om een ​​uitnodiging te verzenden' optie.

Wanneer de ontvanger het bestand krijgt, kan hij deze openen in Windows Remote Assistance en selecteer 'Help iemand die u heeft uitgenodigd' en vervolgens de optie 'Uitnodigingsbestand gebruiken' om de externe sessie te starten.

Windows Remote Assistance kan worden geopend door Start & rarr te selecteren. Alle programma's & rarr. Onderhoud & rarr. Windows Remote Assistance.

Hoe een bestand openen MSRCINCIDENT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSRCINCIDENT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSRCINCIDENT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSRCINCIDENT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSRCINCIDENT openen

Andere problemen met een bestand MSRCINCIDENT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSRCINCIDENT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSRCINCIDENT:

  • het gekozen bestand MSRCINCIDENT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSRCINCIDENT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSRCINCIDENT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand