Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MST. Als je het bestand wilt openen MST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MST

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Installer Transform Script Format Microsoft

Wat is een bestand MST?

Instellingenbestand dat wordt gebruikt door de Microsoft Windows Installer (msiexec.Exe), een onderdeel van het Windows-besturingssysteem dat software-installaties mogelijk maakt. Bevat software configuratie opties. Hiermee kunnen aangepaste parameters worden gebruikt voor de installatie. Gebruikt in software ontwikkeling en testen voor het configureren van testversies van software.

MST-bestanden worden gebruikt in combinatie met Microsoft Windows-installatieprogramma's (.MSI-bestanden). Hun instellingen kunnen bij een opdrachtpakket bij de opdrachtregel worden opgenomen met de volgende syntaxis:. . . .Msiexec installpkg.Msi TRANSFORMS = transforms.Mst

Beide MSI- en MST-bestanden kunnen worden geconfigureerd met behulp van de Microsoft Orca Editor (Orca.Exe), een programma dat is opgenomen in de Windows Software Development Kit (SDK).

Hoe een bestand openen MST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MST openen

Andere problemen met een bestand MST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MST:

  • het gekozen bestand MST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand